FOTOGRAFIE // iori De Windt
HOME / HUWELIJK / PORTRET / TARIEVEN / BIO & REF / FAQ / CONTACT //

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All pictures on this website 2016-2017© IORI / SABAM

Styl

De typische styl waarin ik werk kan je best omschrijven als spontaan, relax, documentair en toch stijlvol. Persoonlijk hou ik niet zo van overgeposeerde foto's dus die zie je mij niet zo dikwijls maken. Op een drukke en voor het bruidspaar soms stressvolle dag hou ik het dus liefst zo relax en spontaan mogelijk om de mooiste beelden te kunnen maken. Een goede voorbereiding van de reportage is daarom heel belangrijk en iedere huwelijksreportage wordt dan ook op maat van het bruidspaar gemaakt. Met intussen al meer dan 20 jaar professionele ervaring in de fotobranche, de modernste technologie en de know-how zorgen we ervoor dat wij U een fantastische huwelijksreportage kunnen garanderen. Jullie trouwen maar één keer en dat verdient de ervaring van een vakfotograaf.

Investering in "Kwaliteit voor het leven"

Jullie huwelijk is één van de belangrijkste momenten in jullie leven en dat verdient Kwaliteit ! Daarom kies ik enkel voor hoge kwaliteitsproducten, de meest moderne up-to-date software en de beste camera's en labo's. Onze tarieven voor huwelijksreportages kan u terugvinden op de tarieven pagina, wenst u liever een op maat gemaakte reportage dan kan u ons telefonisch contacteren op het nummer 0495-36.19.97 of via email op ioridewindt@gmail.com . Op afspraak langskomen voor een persoonlijke meeting in onze studio te Sint-Niklaas is uiteraard ook mogelijk.

Fine Art afwerkingen, een tastbare herinnering van jullie dag

De foto's die ik aanlever zijn zowieso altijd in hoge resolutie en zonder watermerk of digitale blokkade. U kan dus volledig vrij zelf foto's printen, dupliceren of delen op social media zolang het voor eigen gebruik is. De essentie van een huwelijksreportage ligt voor mij in het vastleggen van al de mooie momenten van jullie dag als herinnering. Een professioneel afgewerkt fotoalbum is naast jullie trouwringen waarschijnlijk een van de weinige tastbare herinnering die jullie aan de huwelijksdag kunnen overhouden. Er is keuze uit een luxueus tijdloos lederen huwelijksalbum of een digitaal gedrukt fotoboek. Fine Art prints op canvas, aluminium DiBond paneel of Plexiglas behoren ook tot het assortiment. Verder kan u bij mij ook terecht voor een verlovingsreportage en bedankingskaartjes. In de fotostudio is van al deze afwerkingen een voorbeeld te bezichtigen.

En ook nog...

Naast huwelijksreportages maken we ook pre-wedding / verlovingsreportages. Dit zijn leuke, spontane foto's van jullie twee die je bv. kan gebruiken voor op de uitnodigingen of bedankingskaartjes.